Mijn eerste uien uit de tuin.

Ik had ooit bolletjes bij de Lidl gekocht voor rode uien. Gepoot. Inmiddels zijn deze gegroeid. Mooi en rond. Ik trek deze uit de grond en laat ze voorlopig even drogen. Ze liggen om te drogen op het schors van mijn plantaan boom. Ideaal. Beidde partijen moeten drogen. Ik heb de komende tijden heerlijke rode uien uit eigen tuin. En mocht ik een vuurtje willen stoken dan heb ik fijn droog aanmaak hout. Dit alles vanuit eigen tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s