Schilderingen in Arnhem centum.

Vanmorgen gingen mijn ouders, mijn kids en ik met de trein naar Arnhem. En jawel, wij wisten dat het heet zou worden. Maar zo, heet….. dit zal wel met een stad te maken hebben. Pfew. De treinreis ging trouwens voorspoedig. Mijn kinderen vonden deze trein waar wij in zaten zo luxe, zo rustig en zo stil…… had mijn vader toch een stilte coupe uitgezocht. Haha. Maar eerlijk is eerlijk. De trein werkte goed mee.

Bij de VVV kregen wij een mooie kaart waar de route opstond.

De schilderingen op straat waren mooi. De route was niet lang, goed te lopen. Alleen was het gewoon erg warm. Heeeeeel erg warm. Maar ik heb genoten.

Deze schilderingen zijn nog een lange tijd te zien, uiteindelijk wordt hier ook nog eens een festival omheen georganiseerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s