Een filter in een zwembad vervangen.

Veel mensen hebben een zwembad in de tuin. Ik heb er een van intex. Met een filter ertussen. Daardoor kan het bad de hele zomer vol buiten blijven staan. Heerlijk. Maar de filter moet weleens vervangen worden. Normaal loopt het water dan vanuit het zwembad via de filterpomp eruit. Je kan zwarte doppen gebruiken om de gaten te dichten. De meeste mensen zijn die kwijt. Nu kwam mijn vader laatst met een goeie tip. Dicht zip zakjes. Die doe je om de uiteinden van de slang in het zwembad. Dicht zippen. En dan kan je het filter vervangen zonder leegloop van het zwembad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s