De kids hoeven niet meer naar school.

Tjee, ze hebben vakantie. Schoolvakantie. Ruim zes weken. Heerlijk geen wekker meer zetten. Gelukkig houden mijn kinderen van uitslapen. Ik doe graag met ze mee. Uitgerust aan de dag beginnen. En nee, heel erg laat maken wij het niet. Ik stop ze op tijd in bed aangezien ik ook mijn rust nodig heb. Niet alleen maar kinderen om je heen. Ik kan al niet sparren tegen een wederhelft. Helemaal prima hoor. Ik klaag niet. Maar om dan ook de hele dag en avond alleen met mijn kindjes te zijn….. ik wil ook weleens even chillen. En daar zijn de avonden voor. Kids iets later naar bed. Mams even zappen op de tv. Allemaal op tijd naar bed en lekker uitslapen. Zo rust je uit in de vakantie. Maarrrr hoe moet het nu met onze Dolf? Ik nam haar elke dag mee naar school. Op mijn schouder. En zij bleef daar zitten. Kijkend om haar heen lag ze te spinnen in mijn nek. Zo gezellig. Gisteren om 12:00 de laatste keer voor de school vakantie. Onderweg kwam ik allemaal klassen tegen van andere scholen. Geen idee wie deze kids waren. Iedereen is gek van haar. Dit heeft te maken dat ze nog klein is. Snap ik, zo schattig. Over zes weken is ze natuurlijk al heel veel groter…… past zij dan nog wel op mijn schouder? Is zij dit dan nog wel gewend? Ik probeer het ook in de vakantie vol te houden. Wandelen met onze kitten/volwassen kat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s