Waarom? Daarom?

Dit was en is een reden waarom ik gisteren zo graag mijn dochter naar haar schoolreis had willen brengen. Ik had haar een legging of een luchtige lange broek aan gedaan. Maar ach, alles ging uiteindelijk goed zonder mij. Dus wat zeur ik nou? Klopt helemaal. Leave it, leave it. Kleintjes worden groot. Maar voor de allerkleinste kindjes geef ik onderstaande tip mee voor hun ouders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s