Welke kamer plant is het makkelijkst in onderhoud?

Ik heb al meerdere kamer planten gehad. Maar deze gaan best snel ‘dood’. Helaas. Ik heb schijnbaar geen groene vingers. Een tijdje geleden heb ik tomaten planten in mijn woonkamer geprobeerd. Maar door te weinig zon gingen zij dood. En wat nu?

Aangezien wij nu vooral buiten leven vind ik deze kale zwarte vierkant niet eens zo heel erg. Ik denk dat ik deze maar even zo laat. Maar mocht jij een tip hebben voor een makkelijke kamer plant…… deze is meer dan welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s