Nu ziek zijn.

Hoe kan je met dit mooie weer toch ziek zijn? Vitamine zon in overvloed. Ik had het vorige week te pakken. Bijna twee dagen lang geslapen. Buikpijn en keelpijn. Nu is Eva aan de beurt. Haar vader heeft haar vanmiddag uit school gehaald. Bij hem heeft ze van 1300 tot 1530 geslapen. Sinds 1900 is ze weer bij mij. Ze viel meteen in slaap. Ze durft niet overeind te komen omdat ze dan misselijk wordt. En ze zit vol met snot. Lekker dan. Morgen om 9:00 moeten wij toch echt in Utrecht zijn om haar corset aan te passen….. daar heeft ze namelijk last van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s