Zweten en huisdieren.

Dankzij mijn hormoon pillen zweet ik mij suf. Ik heb het nooit koud. Met hogere temperaturen buiten ben ikzelf over verhit. Het zweet gutst dan van mijn hoofd. De haren in mijn nek zijn bijna altijd nat. Afschuwelijk! Er zit maar een voordeel hieraan. Dieren houden van zout. Ons konijn Bob en katje Dolfje vinden het heerlijk. Zij likken constant mijn zweet weg. HygiΓ«nisch ? Waarschijnlijk niet. Maar wel goed voor je weerstand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s