Morgen voor het eerst met een beugel naar school.

Morgen is het zover. Eva gaat dan in groep vier op 8 jarige leeftijd haar beugel laten zien. Te bizar voor woorden toch? Groep 4! Maar ja, alles voor een goed doel. Vandaag heeft zij een beetje kunnen wennen aan de beugel. Ze had veel tandenpijn. Paracetamol erin gegooid. Nu lijkt het wel te gaan. Ze eet bijna alles. Wel in hele kleine stukjes. Ik laat nu een foto van haar zien. Zij lijkt door de beugel zo groot! En zij schaamt zich nog steeds hiervoor. De een wil er dolgraag een en de ander ๐Ÿ˜ž.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s