Picknick kleden!

Ik heb een paar jaar geleden twee picknick kleden gekocht bij de Hema. 25 euro per stuk. Dus niet goedkoop. Maar wat een plezier hebben wij hier van. In de winter als het koud is in huis leg ik er een op de vloer zodat de kids het niet te koud krijgen op een houten koude vloer.

In het voor en najaar leggen wij regelmatig een kleed op ons kunstgras. Lekker picknicken. En knoeit er iemand? Geen probleem. Ze kunnen in de was. De onderlaag is plastic. Als mijn kinderen zwemmen en daarna op de bank willen zitten leg ik dit kleed erop. Zo blijft de bank schoon van chloor. En in de avond als ik onder de overkapping zit met mijn tuinstoelen en iets behaaglijks onder mij wil hebben pakken ik deze kleden.

Het was even een aanschaf. Maar het hele jaar door hebben wij hier al langere tijd plezier van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s