BFF binnen een week.

Ons katje Dolfje en konijn Bob zijn beste maatjes. Zij kennen elkaar nu een week. Bob is ineens aanhankelijker geworden naar ons toe. Misschien heeft dit te maken met jaloezie. Prima wat ons betreft. Dolfje heeft niks door en stuitert gewoon door het huis. En samen? Zij spelen met elkaar, knuffelen elkaar en maken geen ruzie. Geweldig toch? Op de foto hieronder spelen zij samen met een slipper van mij. Bob eet deze op en Dolf speelt ermee. BFF forever.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s