Heb ik weer….

Vandaag zijn de kids bij hun vader. Dit zijn momenten voor mij om de boel aan te pakken in huis. Nu werd het een zwembad klus. Vorige week al besteld. Doos stond klaar. Uitgepakt. Neergelegd. Samen met mijn lieve ouders trouwens. Alleen zou zeker kunnen. Maar samen is gezelliger. De rand opgepompt. Huh? Hij lijkt wel kleiner. Neeeeeee 😱. 50 cm kleiner. En dat is veel voor een rondje. Even bekeken. Ik zou nu niet eens met mijn lucht bedje rondjes kunnen draaien. Chips. Dit wil ik niet 😬. Zegt mijn lieve vader; ik heb die van jou van vorig jaar bewaard op zolder. Wil je die? Waaaaaat! Geweldig. Hij naar Bennekom gereden. De zolder op. Zich omgekleed van een lange naar een korte broek. En daar kwam hij aan met een turkentas met mijn oude zwembad. Opgepompt. Nog heel! Wat geweldig. Dus ik heb nu gewoon een tweede hands zwembad van mijzelf. I’am Very happy. En dan zegt je vader; kon ik mij meteen even omkleden. OW echt? Dit hadden mijn moeder en ik niet eens gezien. Zo gefocused op een zwembad. Hihi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s