De vierdaagse lopen en hitte.

Een paar jaar geleden liep ik de vierdaagse met mijn kinderen toen het heel warm weer was. Vooral bij de lange afstanden waren de kids halverwege al op. Zand, stofzand, hitte, zweten en nog meer. Ze konden niet meer. En wat doe je dan met twee kinderen bij je? Mijn dochter liep voor het eerst. Ik tilde haar soms even op. Maar ook ik was moe van dat geslenter.

Vorig jaar liep ik de vijf kilometer met mijn kinderen. Ik had toen net alles achter de rug. Chemo, operatie, bestralingen en een ontsteking met vier antibiotica kuren. Mijn lichaam was op. Maar de vierdaagse was ook een moment om iets met mijn conditie te doen. Ik ging ervoor. Gezelligheid met mijn kids. En het ging. Wonderbaarlijk goed.

Maar vorig jaar was het weer prima. En nu lijkt het warm te gaan worden. Gelukkig heb ik nu meer conditie. Ik ga het dus wel redden. Maar mijn kinderen? Het blijft als 8 en 9 jarige toch best heftig om in hitte te gaan wandelen. Iemand nog goede tips?

Onderstaande bericht was van eergisteren.

Dan denk je, op bah, wat heet. Maar volgens het bericht van gisteren moet ik mij meer zorgen maken regen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s