Mijn gewicht.

De vakantie ben ik toch weer aangekomen. Grrrr. Ik dronk veel water. Heel veel zelfs. Geen frisdranken of alcohol. S’morgens yoghurt en tussen de middag een salade. Als avond eten nam ik vaak een pasta of rijst. Geen friet. Wel een zoet toetje. Dat dan weer wel. En dan kom je thuis. Weer 4 kilo aangekomen. Dat maakt een totaal van 12 kilo. Vreselijk. Ik sta met mijn BMI nog net niet in het rood.

Ik geef toe dat ik in de vakantie weinig beweging heb gehad. En daar was en is mijn lichaam wel aan gewend geraakt. Dat blijkt wel weer. Dan ben ik ook nog eens 40+. En door mijn medicijnen ben ik in de overgang. Voor altijd. Dit alles bij elkaar maakt dat ik alsmaar dikker word. Ik was altijd aan de net iets te dunne kant. Daar voelde ik mij fijn bij. Dan kan je wel raden hoe ik mij nu voel……..

En dan ga je weer werken. De broek die ik altijd met gemak aantrok moest ik echt heen en weer bewegen om over mijn heupen te krijgen. Neeeeee. Bah bah. Ik heb de neiging niks meer te eten. Maar dat is niet de oplossing. Ik ga weer sporten. En ik eet 6 keer per dag iets zodat de motor blijft draaien. En ik weet het: het staat je goed, zegt iedereen. En ook ik weet ; er zijn veel ergere dingen. Heel veel erger. Maar ik ga toch proberen iets naar de andere kant te werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s