Een nieuwe prinses.

En dan heb je je omhoog gewerkt. Van een meisje van gescheiden ouders. Een actrice. En dan wordt je ineens een prinses. Van iemand van een ander land. Leuk? Moet ik nu jaloers zijn? Iedereen roept maar; een meisje van uit de goot nu op haar top. Helemaal leuk als dit gaat werken. Maar persoonlijk moet ik er niet aan denken. Als zij een sigaret opsteekt, wat ik nooit zal doen, kijkt de hele wereld vol argwaan mee. Vanaf nu heeft zij bijna geen privΓ© leven. Het klinkt allemaal als een mooi sprookje. Maar denk na. Het is vanaf nu voor haar hard werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s