Een leuk spel voor kinderen.

Dit spel kregen mijn kinderen twee jaar geleden. Met Sinterklaas. In het begin dachten wij dat wij hier niet veel mee konden. Je hebt een touw van 10 meter om te spannen tussen stoelen etcetera. Als je overal onderdoor kruipt stelt het niks voor. Maar als je aangeeft bij touw een onder te gaan en touw twee die heel dichtbij zit eroverheen etcetera. Dan hebben de kinderen een mega uitdaging om op tijd bij de bom te komen. Een heerlijk binnen spel met veel beweging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s