Alle water fonteinen uit.

Na een dag vol zwemplezier en zon is het zo lekker als je schoon gedoucht op je balkon kan zitten. Einde gezweet dankzij een heerlijke wind. Niet koud en niet warm. Het zwembad heeft veel water glijbanen en fonteinen. Die maken herrie. Om 17:00 gaan deze uit. Dan is het al wat stiller. Rond etenstijd zijn de mensen binnen om te douchen of aan te vallen voor het eten. En dan zit ik op het balkon van mijn kamer. Met een bakkie koffie. Vers gezet vanuit de waterkoker. Heeeeerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s