Zomer gevoel.

Mijn kinderen zijn uitslapers. Het ontbijt is hier van 8:00 tot 10:00. Ruim van te voren beginnen ze al met opruimen. Ik heb iets ontdekt. De ochtend rustig starten is zo fijn. Ik laat de kinderen slapen. Zij weten waar ik ben. Bij de buren doen ze hetzelfde. Daar slapen ook twee kinderen met een mobiel. Dus als er iets is dan kunnen zij hun moeder bellen waar ik bij aan tafel zit. Zennnnnnn.

Zo zit ik heerlijk ontspannen te ontbijten met volwassenen. De kids rusten lekker uit. Ik neem nog een extra kopje koffie. Op de weg terug naar de kamer neem ik twee tosti’s mee. Een dubbele witte voor meneer en een donkerbruin brood voor mevrouw. Om 10:00 is iedereen uitgerust en wij hebben een ontbijt op. Helemaal ying yang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s