Pizza.

Hier is echt van alles te eten. 24 uur per dag. Te bizar voor woorden. Je noemt iets eetbaars en ze hebben het. Mijn zoon was de patatten een beetje zat. Hij had zin in pizza. Dus wij gingen hop, onder de weg door via een tunnel. Daar kom je dan uit bij een mega groot terrein met nog meer zwembaden. Geen idee hoeveel. Hogere glijbanen. Turkse oudere dames maken verse rotti voor je. Gratis ijs en wafels. En: pizza. Je moet wel effe wachten, nog effe wachten, pizza, pizza, na na na naaaaa ๐ŸŽผ. Ik ging tussendemiddag even relaxen. Toch te heet voor in de zon. De kids zaten in de schaduw. Ik in de rij. Toen ik aan de beurt was kwamen zij erbij staan voor pizza. Ik kreeg er een met mais en paprika. Niet hun ding. Ik vroeg om een kaas pizza. Geen probleem volgens die man. En jawel. 5 minuten later hadden wij een kaas pizza. Die was lekker. Een heerlijke dunnen bodem. Njom njom. Als die meneer er morgen weer is met bakken, ga ik vragen of hij er de dag daarna en daarna ook is. Zo ja. Geef ik hem 5 euries. Als wij er dan aan komen lopen wil ik dat hij een kaas pizza voor ons in de oven stopt. Hij blij, wij blij. Daaaaag lange rijen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s