Gas op de zuigers!

Dankzij stichting kinderdroomwens. De kinderen en ik zaten in een huis met meerdere gezinnen. Daar werden wij verwent. Van het begin tot het einde. Helemaal geweldig. Ik was zo blij met opstaan en aanvallen met het eten. Ik hoefde niks voor te bereiden. Op de zaterdag middag kwam een Ferrari en een Porsche voor gereden. Wauw! Wat een geluid. Dit was once in a life time. Maar helaas, de kinderen vonden dit te hard gaan. Teveel herrie aan hun oren. Jammer, maar niks aan te doen. En ikzelf? Ik was er even niet aan toe. Ik liet de andere kinderen voorgaan. En ik had even een moeilijk moment van de gezinnen die genoten……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s