Een softijs en een paar grammen eraf.

Ik pas helemaal niks meer. Gewoon meer dan 10 kilo aangekomen. Voelt niet fijn. Dus ik ben aan het sporten. Elke dag iets. En ik eet normaal. Geen snoep of chips meer, voorlopig dan. Vandaag na het eten hebben wij voor het eerst deze lente/zomer een soft ijsje bij de stadspoort gehaald. De kids op de fiets en ik rennend erachter aan. Nou ja rennen…… ik was kapot na 2 minuten. Grrrrr. Maar in 7 minuten waren wij bij de cafetaria voor een ijsje. Geen meuk van een schep ijs van bernardo’s. De kids kregen een softijs met disco dip. Het lekkerste ijs wat er bestaat. Toch Yvon? Ik heb een likje genomen van Eva. Daarna, dankzij de dip, suiker, stuiter de stuiter rennend naar huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s