Mijn paasdagen.

Mijn feestdagen dienst van gisteren en afgelopen nacht vielen erg mee. Ik heb gewerkt van 14:30 tot 00:30. Had veel zwaarder kunnen zijn. Dus, lucky me. Vandaag mag ik bijkomen. Ik heb de boodschappen in huis. En wat voor een huis. Een en al rommel. Voelt zo niet goed. Waar ga ik beginnen? Opruimen? Stofzuigen en stoffen aangezien ik om 18:00 visite krijg. Daarvoor ga ik sushi maken. Dat is gewoon mijn hobby, koken. Morgenvroeg om 8:00 sta ik alweer klaar voor een dag werken. Het is zo druk op dit moment op het werk. Voor mij prima, ik heb maar af en toe dienst. Voor een patiΓ«nt minder leuk. Wie wil er nou geopereerd worden?…. pfffff, ik ga aan de slag. Van de zolder naar beneden. Ik ben allang blij dat ik vandaag geen boodschappen hoef te doen. Wat zal het in de super markten druk zijn. Ik heb dit weekend helaas niet de kids. Ik ga werken. Dan ervaar je de feestdagen toch anders. Iets met overleven…… trouwens niet in de negatieve zin bedoelt hoor. Maar het is gewoon anders dan ik gewend ben als toen wij een gezin waren. Ik mis die vier eenheid. Een vader, moeder en de kinderen samen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s