Ik heb de beste buren!

Ik woon tussen de beste mensen. Al jaren. Sinds ruim een jaar heb ik aan de ene kant nieuwe buurtjes. Ook bij hen is de klik er. Enorm. Het grappige is dat ik sinds ik alleen ben meer ben gaan zoeken naar contacten. Door mijn gedwongen scheiding miste ik een man naast mij en ook vele vrienden van ons (toen). Die vrienden kenden hem al langer dan mij. Dus als je dan toch moet kiezen, kies je voor de langstdurige vriendschap. Dit snap ik helemaal. Maar oei, dat doet zoveel pijn. Ik durfde daarna bijna niemand meer te vertrouwen als vriend/vriendin. Heel langzaam gaat het nu de goede kant op. De groep is klein. Maar wat ik om mij heen heb zijn mensen die mij waarderen. Die mij snappen. Die eerlijk zijn. Ik kan dag en nacht bij ze aankloppen. Lieve Ingrid en Richard, bedankt voor afgelopen jaren! Ik geef toe dat jullie en ik moeten wennen aan de nieuwe situatie. Best veel wel. Ik hoop dat wij hier uit gaan komen. Ik koester de leuke herinneringen van ons.

En nu hoor ik van ze dat mijn opmerking van hiervoor verkeerd is gevallen. Zo niet bedoelt! Zo zie je maar dat schrijven ook erg gevaarlijk kan zijn. Ik bedoelde te zeggen dat ik jullie mis. Wij hebben vaak pannetjes over en weer gegeven via de schutting. Bij kampvuurtjes gezeten. En dat mis ik. Maar ik ben nog steeds zo enorm blij jullie als buren te hebben. Ik bedoelde dus met wennen aan de situatie dat ik jullie mis! Voorheen deden wij zoveel meer. Maar dat was met z’n vieren. Misschien moet ik jullie zelf meer vragen. Ik geef ook eerlijk toe dat mijn spontane acties minder zijn ivm vermoeidheid. Zullen wij snel een keer afspreken voor een bakkie? Wij hebben teveel mooie herinneringen samen en hopelijk komen er nog veel meer bij. ๐Ÿ’‹

Aan de andere kant wonen Lillian en Ron, jullie zijn nieuw voor mij. De kinderen kunnen goed met elkaar overweg en ook onze huisdieren. Waar zou ik zijn zonder fijne buren/de buurt/mijn familie en vrienden? Allebei de buren hebben iets met bakken en koken. Dit is ook mijn passie. De een maakt echt de mooiste en lekkerste taarten en andere zoeternijen. De ander gaat beginnen met een eigen toko van hapjes etcetera. Helemaal mijn ding. I love to cook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s