Me

Ik ben een boek aan het lezen over een meisje die op 16 jarige leeftijd kanker kreeg. Ze was even genezen maar op haar 18de komt deze ziekte terug zoals ze dan zeggen. Ze weet dan dat ze gaat sterven. Zo jong maar toch ook zo vol met mooie waardevolle levenslessen. Zij kwam met onderstaande tekst omdat ze haar liefde niet had gevonden in haar korte leven. Ik heb deze wel gehad. Gelukkig maar. Ik ben echt gelukkig in de liefde geweest. Daardoor heb ik nu ook twee prachtige kinderen waar ik zielsveel van hou. Maar deze tekst van haar raakte mij. Ook ik heb mij voor nu neergelegd bij een leven zonder liefde. In mijn geval omdat mijn hart, misschien tijdelijk, beschadigd is. Maar ik hou nog steeds van mijzelf. Al ben ik niet 100% vrouwelijk meer, ik mis iets, toch ben ik blij met mijzelf. En dat is het begin van een gelukkig leven. In mijn geval zonder hakken, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s