Heeeel goed nieuws.

Vanmiddag belde de radioloog van het Wilhelmina kinder ziekenhuis. Zeer moeilijk te verstaan. Leek wel Pools. Wat ik begreep van hem is dat de scan met contrast van Eva haar nieren goed was gegaan. Ze zagen geen dubbel werkend systeem. Dus zoals op de eerste MRI en de echo lijkt Eva twee buizen te hebben vanuit haar nieren. Dat is ws ook zo. Maar er werkt er maar een. Dat is top nieuws. Haar nieren werken ook normaal. Ze zijn iets vergroot maar dit kan te maken hebben met haar manier van plas ophouden/slecht drinken. Over een half jaar moeten wij terug komen voor een echo. Waarom zo lang wachten? Omdat alles nu ok lijkt. Over een half jaar krijgt ze gewoon even een extra check. Geweldig toch? Weer een meevaller. Een hele grote zelfs. Pfew.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s