Over een week is het al Pasen.

Ik heb voorheen van alles aan chocolade eitjes laten zien. Paas deco. Een live paashaas/Bob. Maar ik ga toch steeds meer over op fruit, groente, gezond. Ik eet geen chocolade meer. Iets met een bikini over 5 weken, past niet meer. Zit al op een maat groter. Door de hormoonpillen en leeftijd ziet en voelt alles er toch anders uit. En ik eet wat ik zie. Nog net niet de krant. Maar fruit van de fruitschaal is ook prima. Vandaar mijn nieuwe paas deco gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s