Haren en huisdieren.

Onze hamster Sonic verhaard niet. Maar ons konijn wel. Ik heb het gevoel dat hij op dit moment enorm aan het verharen is. Overal lagen en liggen pluisjes. De stofzuiger doet zijn best. Inmiddels heb ik een borstel gekocht. Een of twee keer per dag wordt meneer zijn vachtje geborsteld. De kinderen vinden dit leuk om te doen en hij geniet er ook nog eens van. Elke keer als wij borstelen komen er best wat haren los. Op deze manier hebben wij minder pluisjes in huis. De stofzuiger is blij, meneer konijn ook dmv het aanraken en de kinderen genieten hier ook van. Helemaal top!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s