Vorige week zon en nu weer.

Pfew, wat was de wind van het weekend fris. Afschuwelijk. Gelukkig heb ik toen lekker in de airco kunnen werken in het ziekenhuis. Tussendoor gingen mijn collega en ik nog even boodschappen doen. Op het moment dat wij het ziekenhuis uitliepen werden wij gewoon omver geblazen. Wij liepen te vernikkelen van de kou maar lagen ook in een deuk.

Ik probeer nu even een rust moment in de tuin te creΓ«ren. Even wat vitamine D opdoen. Komt vast goed. Ik ga mij klaarstomen voor aankomende week, werken, ziekenhuizen, huishouden en kids. Wie kent het niet. Komt goed. Waarschijnlijk vallen zo wel even mijn oogjes dicht dankzij die heerlijke zon en toch het anders slapen in een ziekenhuis. Klaar stomen voor het hardlopen vanavond. Ik zie er nu al tegenop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s