Vanavond gaat het gebeuren.

Ik ben wat aan de late kant om mijzelf bikini proef te maken. Nog ruim 6 weken te gaan. Ik ga van de week al een bikini maat groter aanschaffen. Dat is stap een. Stap twee begin ik vandaag mee. Alles al voorbereid. Evy staat op op mijn gsm. Hardloop schoenen staan klaar. En helaas handschoenen en een muts. Maar het is even niet anders.

Ik heb een maatje gevonden in de vorm van mijn buurvrouw. Zij zorgt vanavond ook nog eens voor een gezonde wok maaltijd.

Eindelijk gaat het dus gebeuren. Ik had hier al zo lang behoefte aan maar kon mij er net niet toe zetten. Met angst en beven voor hoe het zal gaan maar ook frisse moed ga ik ertegenaan.

Vroeger, toen ik nog hardliep had ik een paardenstaart. Vroeger…… zo voelt dat ook echt. 1,5 jaar geleden had ik een heel ander leven. Was ik nog getrouwd en had ik nog geen borstkanker gehad. Tijd vliegt. Maar de herinneringen blijven nog behoorlijk aanwezig. Weer een goede reden om hard te gaan lopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s