Zij snurkt en hij smakt.

Ik vind het heerlijk om met de kids in een bed te liggen. Dit is iets voor af en toe in het weekend of in de vakantie. Wij genieten daar met z’n drieΓ«n enorm van…… nou ja, genieten.

De vreugde wordt tegenwoordig iets minder. Meneer klaagt over het snurken van zijn zusje. En mevrouw klaagt over het gesmak van haar broer. Ze hebben allebei gelijk. Ik zeg niks. Als ik slaap dan slaap ik. Mij hoor je niet klagen. Ik ben benieuwd hoe lang zij nog samen in een bed met mij willen slapen. Mijn zoon is al bijna een tiener. Dan is het vast niet meer stoer samen te slapen met je moessie. Dus voor nu geniet ik enorm van al die geluiden om mij heen in de nacht. Ik ronk daar lekker op door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s