Studie dag voor de kids en onze laatste avond samen.

Zoals ik al vermelde, ik heb geluk dat de kids, mijn kids, een dag extra bij mij zijn omdat paps een cursus heeft in het buitenland. Joepie de poepie dus. En dan zijn ze ook nog eens vrij in verband met een studie dag van school. Vanavond zijn wij extra samen. En morgenvroeg gaan wij met z’n drieΓ«n lekker uitslapen. Onze grootste hobby! Maar voor vanavond hadden wij dus extra tijd. Ik ben met mijn kinderen om 19:30 nog naar de supermarkt gegaan. Zij hebben eten uitgezocht voor morgenvroeg als ontbijt. En een avond snack. Ieder kreeg een budget.

De kindjes kozen voor een plat brood met kruidenboter. Daar kwamen plakjes knoflook op. Dit alles in de oven voor 30 minuten. Toen het brood uit de oven kwam haalden wij de knoflook plakjes eraf. Deze gingen in een kommetje. Met wat olijf olie erdoor hadden wij een ideale dip voor ons brood.

Wat hebben de kindjes en ik genoten van onze extra avond samen. En van al die lekkernijen!

Wij doopten ons brood in een heerlijke knoflook olie. Je kan voor dit recept elk plat brood gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s