Huis.

Hoe bizar/bijzonder is het om een huis als dit te hebben? Dagelijks zit ik ergens in deze woonkamer en geniet ik van alles wat ik heb. De kinderen ook. Wij kijken naar links en zien iets moois. En naar rechts geldt hetzelfde. Wat een rijkdom. Het is maar materiaal. Maar oh zo fijn als je dit hebt. Een eigen huis ๐ŸŽผ een plek onder de zon ๐ŸŽผ. Die koeienstoel is zo gewaagd. Voorheen zou ik deze nooit durfen te kopen. Maar nu wel. De kids love it. En ik ook. Wij zijn de baas hier. Het heeft soms zijn voordelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s