De tuin is klaar voor de zomer.

Mijn vader heeft de hele tuin gesnoeid en aangeveegd. Wat een verschil! Het oogt zo anders. Ik heb het tuinhuisje gesopt. Al het spocht eraf. Als de zon weer de hele dag in de tuin schijnt, gooi ik een paar bussen schoonmaak azijn leeg. En dan gaan wij lekker genieten. Ik heb al een paar plantjes gepoot. Tijm, rozemarijn en munt. De palmbomen die in mijn tuin staan heb ik een jaar of vier geleden gekocht. Als klein plantje. Ze blijven maar groeien. En ze kunnen ook nog eens tegen vorst. Ideaal. De Albert Hein moestuintjes staan binnen gepoot. Let the summer begin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s