Wederom geen saucijs bij het Wilhelmina kinder ziekenhuis.

Om 13uur werden wij opgehaald door mijn ouders. Met z’n allen gingen we naar het Wilhelmina kinder ziekenhuis. Dit keer naar de afdeling cardiologie. Het onderzoek kon wel 2 uur duren. Dan is het wel zo fijn als opa en oma met mijn zoon een rondje kunnen lopen ter vermaak. En het scheelt mij weer een keer benzine. Ik zit al op 2000 km met heen en weer rijden. Erg prettig zulke ouders te hebben die zo betrokken zijn. Eenmaal op de poli gingen wij aan de gratis koffie en chocomelk. Ten eerste moest mijn dochter mee voor een uitgebreide hartfilmpje. Ik begon over het pqrst principe. En dat ik nu zag wat ik gisteren had getekend voor Eva over een hartfilmpje. De mevrouw schrok. Zij dacht dat zij te maken had met iemand die teveel wist. Ik legde haar uit dat ik iets wist maar echt niet veel en zeker niet op haar vingers keek. Wat zijn die mensen daar in Utrecht toch aardig voor de kinderen. Heel erg fijn. Eva werd gewogen en de lengte werd opgemeten. Hierna konden wij weer terug naar de wachtkamer. Zoonlief werd al wat ongeduldiger. Wachten is zoooooo saai. Ze hadden notabene een voetbal tafel. En ik had Uno meegenomen. Na even gewacht te hebben kreeg Eva de echo van haar hart. Dit duurde best lang. Van alle kanten uit werd er uitgebreid gekeken. Hierna weer wachten in de wachtkamer. En dit duurde echt heeeeeeel lang. Opa ging op een gegeven moment toen de kids elkaar bijna in de haren vielen met Daan naar beneden voor een slush puppy. Een voor Daan en een voor opa. Oma, Eva en ik gingen een boek bekijken met zoek plaatjes. Erg gelachen en dus genoten. Op een gegeven moment mochten Eva en ik naar de cardioloog. Hij had goed nieuws. Er is niks geks te zien aan haar hart. Dat wil nog niet zeggen dat er over 10 jaar niets geks te zien is. Maar voor nu, hebben wij zeer goed nieuws! πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Hierna gingen oma, Eva en ik naar beneden. Daar zagen wij opa en Daan aan de slush puppy. En wederom waren er helaas geen saucijzen. Ach, het is zoals het is. Wij hadden en hebben gelukkig nieuws. That’s what counts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s