De grootste wens van de kids om in de vakantie te doen!

Ik vroeg vanmorgen aan de kids wat zij zouden willen doen. Het etentje ging helaas niet door. Waar wij bonnen voor hadden was gisteren en vandaag dicht. Helaas. Er komt nog een moment deze maand dat wij kunnen gaan. De bon is tot 31-3 geldig. Gaat ons lukken. Maar voor nu? Mijn zoon zei; boeien. Mijn dochter was in alle tranen. Ik vroeg ze wat ze dan graag zouden willen doen voor vandaag?

I’m happy. Lekker makkelijk. Ze vragen om een disco hier in huis. De gordijnen dicht. Lampen uit. Onze disco lamp aan. En daarna gaan wij met z’n drieΓ«n kijken naar leuke liedjes via YouTube/tv. Wij maken onze popcorn zelf. De een wilt zout en de ander zoet. En dan nog iets van een prik limonade. Een groot feest! Goedkoper en makkelijk kan je het niet maken. En wat een plezier hebben wij hierbij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s