Vliegen overschot.

Gisteren zat ik bij een vriendin in de tuin. Het was niet eens heel warm. Er werden lekkere hapjes op tafel neergezet. Maar daar kwamen toch een hoop vliegen op af. Heel bizar. 

Vanmiddag zat ik met mijn kopje koffie in de tuin. Het gezoem van vliegen was overweldigend. Ik pakte de vliegenmepper. Toen ik deze gebruikte om een vlieg dood te slaan kwamen er wel veertig tevoorschijn. Hier klopte iets niet. Ik keek in een bloempot en jawel. Een vogel lijk met maden. Ieuw! Zo smerig. Dus als je een grote zwerm vliegen ziet is er meestal wel iets gaande. Maar buiten dat vind ik dat er dit jaar veel vliegen zijn. Dat belooft niet veel goeds wat de spinnen betreft. Die eten hun buikjes nu vol en planten zich hard voort. Als er veel vliegen zijn dan heb je in het najaar veel spinnen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s