De wok in Elst.


Afgelopen zaterdag werd ik door familie meegenomen naar de wok in Elst. Binnen was alles erg veranderd. Voorheen kon je onbeperkt eten en bestelde je apart je drankjes. Nu moet je een hoger bedrag betalen en mag je onbeperkt erbij drinken. Er was heerlijke verse sap, koffie, verse munt thee, milkshakes en nog veel meer. Het buffet was ook uitgebreider. En de toetjes! Van schep ijs, softijs, cake, spekkoek, snoep, flensjes, bavarois tot aan een chocolade fontein. Voorheen twee smaken. Nu is er puur, melk en witte chocolade. Heerlijk met vers fruit.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s