Speel een keer in de week met je kind mee.

Dit klinkt heel simpel. Waarschijnlijk denk je dan: dit doe ik zo vaak. Maar waarschijnlijk heb je het dan over spelletjes samen doen. Een wandeling of fietsen. Maar wat is een grote hobby van je kind? Waar speelt hij of zij heel graag mee? 


Mijn zoon is dol op hutten bouwen met bijvoorbeeld kartonnen dozen of dekens. Leg de spullen eens een keer niet alleen maar voor hem klaar maar speel een uur lang mee met hem. Mijn dochter is dol op knutselen en tekenen. Laatst ging ik bij haar aan tafel zitten en gingen wij samen al kletsend tekenen. Dit is ook nog eens een goede manier om gevoelens te uiten. Tekenen en gevoelens uiten gaan heel goed samen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s