Dag 1 voorbij, nog 7 te gaan.

Vanmorgen om 9:30 had ik een meet en greet met mijn ex en de kinderen in het ziekenhuis. Om 9:40 kreeg ik mijn bestraling. Ik had gehoord dat je als familie van de te bestralen patiΓ«nt een rondleiding kon krijgen. Mijn dochter heeft tot nu toe van elke behandeling van mij iets meegemaakt. Zo voorkom je bij haar spook gedachten. Toen ik naar binnen werd geroepen voor de behandeling wilde mijn zoon ook ineens mee. Eerst kregen de kids de kamer te zien met de knopjes en beeldschermen. Sooooo, 7 computerschermen riep mijn zoon! Ondertussen ging ik op de behandel tafel liggen. Toen de kids in die ruimte kwamen gaf ik ze alvast een afscheidskus voordat ik goed gelegd zou worden/in de juiste positie. Mijn dochter leek het even moeilijk te hebben. Maar gelukkig werd er door gekletst en van alles uitgelegd. Mijn 8 tattoo punten werden aangewezen en de getallen die met laser punten moesten kloppen. 

Nadat de kids en mijn ex weg liepen begon voor mij het echte werk. De bestraling. Hoe bizar dat er voor de zesde keer een storing was. Altijd bij mij. Ondertussen tijdens het extra lang wachten totdat de storing opgelost zou zijn dacht ik aan de kids. Vanaf vandaag 9:30 zijn ze voor een week bij hun vader. Voor het eerst mis ik ze een hele volle week. Ik ga ze missen. Met mij ook mijn ouders die de kindjes en mij alweer een maand bij ze in huis hebben. Ik ga mijzelf maar nuttig maken deze week. Het goede met het kwaad bestrijden. Ik loop nog vijf foto albums achter, klerewerk. Misschien is dit nu wel nuttig werk. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s