Een nieuwe start met z’n drieΓ«n.

Half april wordt de televisie, geluidsapparatuur, mijn bed en de green egg uit mijn huis gehaald door mijn ex man. Tijd om te bedenken wat ik met die grote witte muur zal doen die achterblijft. Een grote televisie kan en wil ik niet betalen. De kinderen en ik gaan voor een kleinere tv bij de zithoek. Nu was ik op een tentoonstelling waar mooie schilderijen werden gemaakt. Ik dacht toen: ik ga de witte muur opvullen met een schilderij gemaakt door de kinderen en mijzelf. Vandaag zijn wij begonnen. Het verhaal wat op het doek staat is prachtig. Centraal staan engelen vleugels. Daarin vissen/mijn horoscoop. De kinderen hebben ieder hun eigen horoscoop geschilderd. Daan wilde nog een cirkel erin verwerken; wij blijven oneindig bij elkaar zei hij. En Eva wilde een hartje erbij. Aanstaande woensdag komen de kinderenhanden er nog bij. Een afdruk zoals ze nu zijn met onze nieuwe start. Een start in een huis zonder een man en papa. Het begin van een moeder die steeds sterker en gezonder aan het worden is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s