35 tellen je adem inhouden.

Ik ben aan het oefenen. Ik moet 35 tellen mijn adem in kunnen houden.

Morgen maken ze een scan van mijn bovenlijf. Daarna worden berekeningen gemaakt over hoe de bestraling bij mij links gaat plaatsvinden. Dan worden er vier punten op mijn lijf gezet die de koers πŸ˜‰ gaan bepalen. Deze punten kan ik nooit meer van mijn lijf afwassen. Ach, dit kan er ook nog wel bij. Ik krijg een heel nieuw ander lijf met allerlei aanpassingen. 

Bij elke sessie van bestralen moet ik mijn armen boven mijn hoofd houden en 35 seconden mijn adem inhouden. In was al in een keer geslaagd. Maar ik oefen nu voor meerdere keren achter elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s