Leuke berichten

Vorige week waren de junami appels in de aanbieding. En nu kosten ze…. ik heb even geen idee. Maar op de appels zaten stickers met tekst. Ik ben gewend dat op de stickers staat welke soort appel je koopt. Altijd handig als je per gewicht je soort appel op de prijs sticker moet regelen.


Inmiddels ben ik bovenstaande stickers aan het sparen op mijn broodplank. Als de kindjes naar school gaan plak ik in hun broodtrommel een bepaalde tekst. Wat een super idee van junami of de appie. Als je toch een sticker bedrukt, waarom dan niet zo’n lieve leuke aandoenlijke tekst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s