Mijn operatiewond en dochter van 7 jaar.

Een paar dagen na mijn operatie op 15 februari vroeg mijn dochter of ze mocht kijken. Kijken naar mama haar borsten na een operatie. Ik waarschuwde haar nog voor hoe het eruit zou zien. Maar zij hield vol. Wat kreeg zij te zien? Streepjes van steristrips (smalle pleisters). Daaronder zaten de operatie-wonden. Ze zag geen bloed of korstjes. Haar reactie was dan ook: mam, ik vind het heel erg meevallen. Het is helemaal niet eng. Ik wil echt zuster worden.

Een paar dagen later ging ik douchen. Ik waarschuwde de kids: ik ga douchen, dus als jullie maar de badkamer lopen krijgen jullie de nieuwe mama te zien. Daan bleef beneden. Eva rende op een gegeven moment ineens de trap op. Precies toen ik aan het afdrogen was. Ik riep nog stop! Maar zij wilde komen en kijken. De steristrips waren eraf. Dus je zag een helend litteken. Ze keek….. en zei: mam, jij lijkt nu op een jong meisje. Je bent mooi glad en ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s