Seizoensgroenten maart.


Aardappelen. Bloemkool. Paddenstoelen. Pompoen. Prei. Rode biet. Rodekool. Spinazie. Spruiten. Uien. Veldsla. Witlof. Witte kool. Wortelen.


Spruiten kort koken. Daarna in een wokpan spekjes uitbakken. Daar wat gesnipperde ui bij. De spruitjes en wat ketjap. Eenmaal gewokt en op het bord geschept nog wat nootjes eroverheen. Maakt niet uit welke. Walnoten zijn wel heel gezond. 

2 thoughts on “Seizoensgroenten maart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s