Update drains.


Om 11:25 zat ik met mijn vader weer in het ziekenhuis. Lekker bakkie koffie gekregen. Ik zet tegenwoordig thuis geen koffie meer aangezien ik zo vaak in het ziekenhuis ben. Ik neem gewoon mijn visite mee naar elke afspraak. De wachtkamers zijn erg gezellig. Degene waar ik vaak zit is paars. Wat wil je nog meer als voormalig heidekoningin. Helemaal  mijn plekje waar ik ook nog eens bedient wordt. 


Voordat ik bij de drain zuster was 😬 kwam ik de chirurg tegen. Hij vroeg hoe het met mij ging. Goed dus. En die drain? Al komt er maar een paar cc wondvocht in, zolang ik geen last heb van de drain, lekker laten zitten. Anders komt het vocht in de wond. En dan komt het weer via de wond naar buiten. Ook niet fris. Nu heb ik nul komma nul wondvocht wat naar buiten siepelt. Toen ik bij de drain zuster kwam vertelde ik het verhaal van de arts. Nou, zei ze, dan laat ik dus de drain zitten. Ben je voor niks gekomen. Ik melde nog van: nee hoor, ik heb weer even mijn ideale leven mogen leiden. Mijn omgeving was paars en ik werd op mijn wenken bedient πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s