Soms hoor je een zin….

Soms hoor je een zin die je normaal niet zoveel doet. Maar als je leven ineens verandert bijvoorbeeld door een ziekte, op financieel gebied of in je privΓ© omstandigheden ……. wat toevallig, bij mij geldt dit allemaal. Dan krijgt die ene zin ineens een hele andere betekenis.

Er gaat niets boven een gewone dag!

Vooral een dag zoals ‘vroeger’ komt dan in mij op, het ideaal beeld. Ik gezond naar mijn werk. De kindjes naar school. Om vijf uur weer met z’n vieren aan tafel zitten om te eten. Daar moet ik over ophouden. Zo’n gewone dag is hier niet meer haalbaar. Dan ga ik nu voor een nieuwe versie van een gewone dag. Ooit weer gezond met mijn kindjes samenzijn. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s