Pijn na een operatie?

Ik blijf het bijzonder vinden dat ik geen pijn heb gehad na de operatie. Er is toch gesneden in een oksel en twee borsten. Woensdag 15 februari om 12:15 was ik aan de beurt. Aan het einde van de middag was ik terug op zaal. Ik kreeg paracetamol en diclofenac. Morfine wilde ik niet. Ik was bang daar misselijk van te worden. Voor het slapen gaan kreeg ik weer deze medicijnen. S’nachts goed geslapen. De volgende morgen nam ik alleen nog paracetamol. Dit heb ik nog een paar dagen (4) volgehouden. Inmiddels slik ik niks meer tegen de pijn. 


In het ziekenhuis vond ik het zo gezellig. Thuis natuurlijk ook. Ik ga nu weer voor het gewone ritme. De kindjes breng ik vandaag weer zelf naar school. Pijnloos! Bizar eigenlijk: 6 dagen geleden geopereerd….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s