Ben jij ook zo gek van Tony’s chocolade?

Ik vind Tony’s chocolade zo ontzettend lekker. Verschillende soorten smaken. De oranje met karamel en zout vooral. Ik ben er nu achter dat ik die met de stukjes nougat ook lekker vind. Hoe weet ik dat? 


Bovenstaande doos hing aan een tas aan mijn voordeur toen ik uit het ziekenhuis kwam. Toevallig zag ik deze ook op het internet. Wat een ontzettend goed idee, zoveel smaken Tony’s in een doos. En van mijn lievelingssmaak zaten er de meeste eieren in. Dankjewel meneer Tony’s voor dit goede idee. En dankjewel Natascha voor dit kado.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s