Afkicken van het ziekenhuis voedsel.


Wat had ik het naar mijn zin in het ziekenhuis. Geen huishouden. De eerste nacht had ik een kamer alleen. Tweede nacht een gezellige oude vrijgezellen dame. Ik ben helemaal los gegaan op het eten, hahaaa. Uitgebreid ontbijt gehad. Ik nam vooral gerechten met een duimpje omhoog. Oftewel eiwitrijk voedsel. Daar waren ze blij mee. Om 10:00 belde ik voor een tussendoortje. Ik ging voor een flensje met kaas, een eiwitrijke shake en taart met een duim omhoog. Kreeg ik toch te horen dat ik maar 2 tussendoortjes mocht. Het taartje schoof ze naar 15:00. Prima, mag ik daar dan ook een bak pinda’s bij? Ik ging voor het maximale. Gelukkig kwam de catering van de operatie kamer nog langs met een kroket. Die was heeeeeerlijk. En een collega kwam met een stuk chipolata taart van mijn eigen chirurg die jarig was geweest. Zo kwam ik mooi aan 3 tussendoortjes, haha. Ik heb nu veel dingen van het menu tot mij mogen nemen. Ik ben tevreden. Ben nu ook wel weer klaar met al dat ‘gevreet’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s