Daaaaag dieet. Hallo eiwitrijk/gezond eten.

Nu ik dat dieet vaarwel heb gezegd moet ik wel gezond gaan eten voor de operatie aangezien de anesthesist vind dat ik eiwitrijk moet eten voor een beter herstel. En het ziekenhuis geeft dit ook aan. 6 uur voor de operatie pas nuchter zijn. Daarvoor eiwitrijk eten. Wat houdt dit in? In vis, vlees, magere kwark yoghurt en kaas, peulvruchten zoals bonen en spliterwten linzen, pinda’s, boerenkool en piepers, granen en eieren bevatten zit het. Ik heb zojuist een flinke omelet op.


Ik ga straks nog voor een berg spinazie. Mijn hb gehalte is namelijk niet zo heel hoog. Ik kreeg dit te horen bij het anesthesisten spreekuur. Volgens de verpleegkundige was dit al de hele chemo periode het geval. Lekker dan. Als de arts dit gemeld had dan was ik toch eerder hiermee aan de slag gegaan. Ik ben niet zo van het rode vlees. Maar om mijn hb omhoog te krijgen dan was dit mijn stukje eten geworden tijdens een etentje. En dan had ik roosvisee ferro gedronken. Nu is het te laat. Hopelijk heb ik niet teveel bloedverlies tijdens de operatie. Dan krik ik het hb getal na de operatie wel omhoog. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s